>> Οι Ημέρες Καριέρας επιστρέφουν!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το πρότυπο Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά τις Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μια από τις σημαντικότερες δράσεις του Γραφείου Σταδιοδρομίας, προσφέροντας σε σπουδαστές και αποφοίτους την δυνατότητα εκκίνησης της σταδιοδρομίας τους για ένα λαμπρό μέλλον στον κλάδο του Τουρισμού και την κατοχύρωση της θέσης τους στην αγορά εργασίας.

Οι Ημέρες Καριέρας διοργανώνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και πραγματοποιούνται δυο φορές το χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Το ποσοστό απορρόφησης των συμμετεχόντων σε θέσεις πρακτικής και μόνιμης εργασίας αγγίζει το 98%.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας τους, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προπαρασκευαστικά διαδραστικά Workshops, διαλέξεις και σεμινάρια, που πραγματοποιούνται από το Γραφείο Σταδιοδρομίας, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των σπουδαστών.

Μέσω της σταθερής συνεργασίας με τα μεγαλύτερα και πλέον αναγνωρισμένα Ξενοδοχεία και Τουριστικά Γραφεία της Ελλάδας, στις 26 & 27 Ιανουαρίου, οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δια ζώσης συνεντεύξεις εργασίας.

Καταξιωμένοι Επαγγελματίες των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του Τουριστικού και Επισιτιστικού χώρου, θα συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας διενεργώντας δια ζώσης και διαδικτυακές εταιρικές παρουσιάσεις, καθώς και συνεντεύξεις με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και απορρόφηση σπουδαστών και αποφοίτων, σε θέσεις πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης.

Λίγα λόγια για τo Career Office του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί από το 1996. Με πάθος και δέσμευση, δρα συμβουλευτικά, καθοδηγώντας και στηρίζοντας εξατομικευμένα κάθε σπουδαστή και απόφοιτο, με σκοπό την άμεση σύνδεση του με την αγορά εργασίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό που απαρτίζει το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας έχει ως κύριο μέλημα την υποστήριξη του κάθε υποψήφιου. Βρίσκοντας μαζί το κατάλληλο career path, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Δες τις δράσεις που διοργανώνει το πρότυπο Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Ακολούθησε τις σελίδες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε FacebookInstagramTikTok και LinkedIn και μείνε ενημερωμένος/η για όλες τις νέες συνεργασίες και δράσεις μας!

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. ΕΔΩ Μαζί!